_K3_5902In mijn netwerk ben ik graag actief. Zo ook met bedrijven én mensen die passen in mijn filosofie van samenwerken. Waar ik ‘iets’ mee heb als het gaat om sparren, delen, overleggen en inspireren. Ik deel graag deze contacten met u.

Allereerst ben ik aangesloten bij het netwerk  ” Mannen van de Boer ”    Een club professionals die elkaar gevonden hebben rondom de zorg en nog altijd nauwkeurig kijken en handelen in de zorg.  Zie voor meer informatie:  Mannen van de Boer

Spacer 200x1
Doorzet, Wout van Veen. Collega en samenwerkingspartner op het gebied van Interim-management, organisatieadvies, trainen, mediation en systemisch interveniëren.
Spacer 200x1
C3am Bureau gericht op strategie en ontwikkeling van zorg en welzijn. Het bureau waar collega Harco de Bruin zijn talent en strategie inzet.
Spacer 200x1
Pragmavision Een samenwerkingspartner met brede opdrachten rondom het spoor, onderwijs en zorg. Ontwikkelaars pur-sang, van systemisch werken tot ontwikkelen van leergangen gericht op preventie van suïcide of pesten op de werkvloer. Met Rob, Joop, Siebke en Derk als aanjagers en verbindende mensen.
Spacer 200x1
Guus de Witte Interim-manager voor zorg en welzijn. Met passie voor ouderen en gehandicapten.
Spacer 200x1
Peerspirit De Amerikaanse beweging van Christina Baldwin en Ann Linnea die zich inzet voor The Circle practica. Er is nog zoveel te ontdekken wanneer je goed luistert en gewaar bent …
Spacer 200x1
The Circle Way De Nederlandse groep van mensen die ‘The Circle’ als vorm van intense gesprekken wil introduceren. Met Jan Adams als drijvende kracht achter deze organisatie.
Spacer 200x1
Kijk-Kunst Fotografie, Karin Keesmaat. Een andere kijk op fotografie. Verdiept zich écht in opdrachten.
Spacer 200x1
Anders Interim, Ilona Reumer-de Rijk. Ilona is deskundig op het gebied van projectmanagement en financiële vraagstukken.
Spacer 200x1
Jan Huttinga Specialist in de coaching van ‘mensenwerkers’, zorgverleners, begeleiders, coaches en teammanagers.
Spacer 200x1
Spacer 200x1
Aart Schippers. Collega door de jaren heen. Kundig in omgang met jongeren op zeilschip ‘De Noorderzon’.
Spacer 200x1

Advies in Communicatie, Erik Smink. Communicatie inspirator. Thuis binnen de zorg én ver daarbuiten.
Terragroep Bureau voor search en Interim van Barbara de Beukelaar. Maatwerk voor Interim met Brenda Kamps als betrokken consultant.
Spacer 200x1
Tonjes Collega Hans Tonjes die bruggen bouwt in de jeugdzorg en complexe samenwerkingsverbanden eenvoudig weet te vertalen.

From the blog...

Stabiliseren

Sinds september 2015 heb ik  een interim- management opdracht gedaan voor de noordelijke zorgorganisatie Promens-care, onderdeel van Cosis.   Een woning met 12 mensen met een…

Nieuwe website Zorgintact in de lucht!

Het is nog maar drie jaar geleden dat ik de naam en website lanceerde voor Zorgintact!En wat denk je? Kijk ik er onlangs nog weer…

Communicatie Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe website Zorgintact in de lucht!

Welkom op de website

Welkom op de website van Zorgintact. Ik bruis van enthousiasme over de mogelijkheden die ik organisaties kan bieden. Lees vooral de informatie over mijn dienstenaanbod.…

Back to top