_K3_5835Mijn naam is Jan de Ruiter en mijn bedrijf is Zorgintact. Fijn dat je mijn website bezoekt. Al ruim 14 jaar werk ik enthousiast binnen verschillende organisaties als interim manager, adviseur of coach. Opdrachtgevers weten wat ze aan mij hebben.
Spacer 200x1

Ik werk in verbinding met opdrachtgever en medewerkers, ben toegankelijk en maak zichtbaar waar ik mee bezig ben.  Daarnaast ben ik een doorzetter en in staat om snel thuis te raken in complexe zaken.  Ik werk graag met een heldere opdracht en lever dan ook het beste resultaat. Dat doe ik met plezier en passie voor mensen en organisaties die ondersteuning of beweging nodig hebben.
Spacer 200x1
Resultaat is verbonden met mijn passie voor de zorg voor mensen, cliënt of medewerker. En deze zorg weer combineren met tact zit in de naam van mijn bedrijf verbonden: Zorgintact. Het is mijn missie om betekenis te geven aan mensen en organisaties; zaken duidelijk te maken en vooral een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling die nodig of gewenst is.
Spacer 200x1
In beweging komen is essentieel bij veranderingen. Op zoek naar een balans en de energie, letterlijk en figuurlijk! Ik ben nieuwsgierig en stel graag vragen. En dat helpt om zaken scherp te krijgen. Verder heb ik aandacht voor het proces en natuurlijk voor het uiteindelijke resultaat.
Spacer 200x1
Meer weten?  Bekijk deze website met plezier. Bel mij op klik gerust door of neem contact op 06 51400121 of mail.

From the blog...

Stabiliseren

Sinds september 2015 heb ik  een interim- management opdracht gedaan voor de noordelijke zorgorganisatie Promens-care, onderdeel van Cosis.   Een woning met 12 mensen met een…

Nieuwe website Zorgintact in de lucht!

Het is nog maar drie jaar geleden dat ik de naam en website lanceerde voor Zorgintact!En wat denk je? Kijk ik er onlangs nog weer…

Communicatie Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe website Zorgintact in de lucht!

Welkom op de website

Welkom op de website van Zorgintact. Ik bruis van enthousiasme over de mogelijkheden die ik organisaties kan bieden. Lees vooral de informatie over mijn dienstenaanbod.…

Back to top