_K3_5814 combi

En dan bedoel ik hier specifiek organisatie advies en begeleiding van veranderprocessen. Iedere organisatie heeft op zijn tijd behoefte aan reflectie op koers en richting. Welke kansen en bedreigingen zijn er, welke risico’s en waar liggen uitdagingen?Is onze visie nog passend bij wat we vandaag en morgen doen of blijkt bij nadere verkenning de visie meer van gisteren?
Spacer 200x1
Met deze vragen ga ik graag aan de slag. Om oog te hebben voor het goede en de waardevolle onderdelen van de organisatie. Maar ook scherpte aan te brengen waar dat nodig is. Voor specifieke organisatieonderdelen (bijvoorbeeld teams) benader in een vraagstuk meer- dimensionaal.  Ik zoek dus altijd de diepte in een verhaal. Trainen is geen kunstje leren. Training is onderdeel van een werkelijk gewenste ontwikkeling van mens en organisatie.   Altijd vanuit het verlangen naar beter.
Spacer 200x1
Voorbeelden zijn: 

  • Vergroten van zelforganisatie
  • Aspecten van samenwerken
  • Communicatie training
  • Intervisiebegeleiding
  • Specifieke trainingen.

Met regelmaat begeleid ik werkconferenties en beleidsdagen. Dat kan apart, maar ook als onderdeel van een totaalproject. Altijd passend binnen de opzet en samenwerking. Mijn primaire functie is daar de rol van procesbegeleider. Ik leef me volledig in en combineer structuur met creativiteit. Het resultaat is een sprankelende en effectieve dag
Spacer 200x1
Nieuwsgierig? Ik kom graag met u in contact. In een eerste contact zal ik veel luisteren en vragen stellen. Maar ook over mijzelf en mijn passie te vertellen. Daarna ga ik aan de slag om met een passend voorstel te komen.
Spacer 200x1
Bel mij op 06 51400121 of mail.

From the blog...

Stabiliseren

Sinds september 2015 heb ik  een interim- management opdracht gedaan voor de noordelijke zorgorganisatie Promens-care, onderdeel van Cosis.   Een woning met 12 mensen met een…

Nieuwe website Zorgintact in de lucht!

Het is nog maar drie jaar geleden dat ik de naam en website lanceerde voor Zorgintact!En wat denk je? Kijk ik er onlangs nog weer…

Communicatie Reacties uitgeschakeld voor Nieuwe website Zorgintact in de lucht!

Welkom op de website

Welkom op de website van Zorgintact. Ik bruis van enthousiasme over de mogelijkheden die ik organisaties kan bieden. Lees vooral de informatie over mijn dienstenaanbod.…

Back to top