Nieuwe website Zorgintact in de lucht!

_K3_5849Het is nog maar drie jaar geleden dat ik de naam en website lanceerde voor Zorgintact!En wat denk je? Kijk ik er onlangs nog weer eens naar met de kritische en verhelderende blik van Erik Smink,  … blijkt de site alweer gedateerd!

 

Niet geschikt voor smartphone en tablet en daarbij ontbreken een paar belangrijke nieuwe ontwikkelingen  zoals „ systemisch”  en „ circleway” .En die foto’s ….. daar kan een professional als Karin Keesmaat toch wel wat meer mee!

Dus hebben wij de laatste tijd gewerkt aan een vernieuwde site. Met hetzelfde plezier en de passie die goed past bij mijn activiteiten als ontwikkelaar én interim manager.Ik ben nu nog eenvoudiger te bereiken via de mail. Maar wil ook met regelmaat berichten plaatsen over zaken die mij bezighouden en die belangrijk zijn binnen het vakgebied. Dat is te lezen op deze site maar de artikelen worden ook als ‘Post’ zichtbaar op LinkedIn én Twitter.

Ik nodig je van harte uit deze site te bekijken en stel het op prijs als je wilt reageren. Met complimenten (altijd leuk) maar ook met een kritische noot. Indien mogelijk, en als ik het met je eens ben natuurlijk, zal ik zorgen dat er wordt aangepast. Maar ik verneem natuurlijk ook graag als bepaalde onderdelen niet duidelijk zijn. Want juist voor die duidelijkheid is de site vernieuwd.

Zorgintact: voor het verlangen naar beter!

Back to top